A drótnélküli Play Candi Intensify You tojásvibrátor erős és mérsékelten vízálló. Exkluzív rezgő tojás, vezeték nélküli távirányítóval. Exkluzív minőségét a termék gyártója garantálja. Kiváló minőségű anyagok jellemzik. Rózsaszín és ezüst a külső kinézete, mely áll egy távirányítóból és egy élménydús rezgő tojásból.
A szextojás kompakt készülék akár 30 méterről is aktiválható. Orvosi minőségű szilikon anyaga, ergonomikus formája könnyű viseletet, kellemes érzést vált ki a hölgyek hüvelyében. Higiénikus, latexmentes, nem porózus, ftalát mentes és többsebességes.
3-4 különböző rezgés fokozatba állítható. Hozd el hozzánk szeretődet is, és kérjétek együtt a szenzációs teljesítményű Reign távirányítós tojást! A Szexplaza.hu szexshop webüzlete minden nap nyitva áll előttetek, ha formába szeretnétek hozni a szexualitásotokat egy-egy luxus készülékkel. Szórakoztató is egyben a játék vele, ajándékba, akár a sexshop online webshopból is megrendelhető, sőt a nedves örömökhöz fürdőszobába is ajánlható. A vibrotojás nyilvános használatába belepirulhatsz, ezért kezdőknek itt a kihívás, hogy ne piruljanak bele, miközben elélveznek.
A vibro-tojások tökéletes szex segédeszközök kezdők számára is, akik most kezdenek barátkozni az erotikus segédeszközökkel mert olyanok, mint valami pici ékszerek, könnyű velük bánni, használatuk kényelmes. Rezgésfokozatuk szabályozható az alacsony rezgéstől a magasabb fokozatokig és árban sem elrugaszkodóak. Azért kapták a tojás nevet, mert formájuk kis tojáshoz hasonlít. A kis golyó általában egy kábellel csatlakozik a vezérlőhöz, amely a kis elemeket, illetve a kapcsolót és szabályozót tartalmazza. A vezeték nélküli, mint ez is, sokak kedvence.
A vibrációs tojások leginkább nők számára ajánlott szex-játékszerek, akik általában imádják. Használhatóak külsőleg intim masszírozáshoz, valamint belsőleg, vaginában, a G-pont és a hüvelyi idegvégződések stimulálásához és análisan is. A férfiak is találékonyak a tojás vibrikkel kapcsolatban.
Tojás vibrátor és más szexkütyü beszerzésre a legjobb szexshop az Intim Center, de más budapesti szexshopok közül is választhatsz akár szexboltot akár online áruházat keresel, tippek és szexshopok itt.

Tovább a vásárláshoz…

Termék kategóriák: , ,
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,
Innen: Szexplaza.hu link: Vibrátoros tojás, vezeték nélküli távirányítóval Intensify You

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!