Az intenzív élmények kedvelői számára készítették a Themis vibrátort nyulas csiklóizgatóval, 2 erőteljes motorral, könnyű egygombos vezérléssel. Az elegancia és az élvezet egy vibrátorban. Vízállósága miatt a nők egyik kedvelt fürdőszobai kelléke.

A Themis navy kék szilikon nyúlvibrátora kissé hajlított tengelyével, kerekített alakjaival a sima becsúszás után extra izgalmakat nyújt. A vibrátor fejében elhelyezett motor olyan pulzáló hullámokat bocsát ki, mely által a mennyekben érezheted magad (mintha csak a szelíd vagy éppen hurrikános tenger vize ringatózna az intim testrészeidben), miközben a nyuszis klitoriszizgató a csiklót a kellő helyen dörzsöli, megfűszerezve ezzel az erotikát. A vibrátor vízálló, PX7-es besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy a vízbe merítés (max. 1 méter) ellen is védelmet biztosít maximum 30 percig. Érdekes kiegészítője egy fürdőkádas szexnek, vagy akár egy tüzes maszturbációnak a zuhanyzás közben. 

Érdemes több pózban is teszteli tudását, mind a 3 szintű rezgés és 7 különböző ritmust végigpróbálva. Vezérlése könnyű, egy gombos. Töltési deje : 2,5 óra, játékidő: 1 óra.

G-pont stimuláció
2 nagy teljesítményű motor.
10 rezgési minta
Könnyű egygombos vezérlés

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!

Vélemény, hozzászólás?