Szólóban az önkielégítéshez, párosban, többesben az előjátékhoz ideális a Love finger ujjstimulátora. Ujjad hosszát több centiméterrel megnöveli, vibrátora segítségével az ujjazó a legérzékenyebb helyen rezeg.

Az ujjazás mindig is a nők kielégítésének kezdő lépése. Olyan erotikus szinte már filmbe illő jelenet, amit mindenki ki akar próbálni. Miért is ne fokozzuk még tovább? A Love finger egy ujjra húzható vibrátor, mellyel kizárt a kielégületlenség elérése. Teteje ízlésesen formált, kissé ívelt és redős, hogy elérje a különleges helyeket. Kezelése könnyű. Egyszerűen húzd rá az ujjadra és kapcsold ki vagy be a vibrátort, amikor csak akarod. Hogy magadnak vagy párodnak teszel vele jót, az csak rajtad múlik. Önkielégítésnél nélkülözhetetlen de ugyanolyan örömteli vele másik nő kényeztetése. Hidd el a használat során csak élvezet hangját és a nyögéseket fogod hallani.

A bőrbarát vibrátor szilikonból készült, vízálló és USB-kábellel tölthető akkumulátort is tartalmaz. 9 különböző rezgés beállítását menet közben egyszerűen váltogathatod. Használd vízbázisú síkostóval!

Vibrátor típusa: Klitorisz izgató vibrátor, ujjvibrátor
Erőteljes motor
Ergonómikus kialakítás
Pároknak és önkielégítésre is
Gyártó: Dream Toys

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!

Vélemény, hozzászólás?