A csiklóizgató jóbarát, méghozzá azért, mert akkorát élvezhetsz tőle, hogy meg kell erősíteni a hangszigetelést ahol használod. Csiklóizgatók, mini vibrátorok és csiklószívók közé tartoznak a mini rúdvibrátorok, az ujjra húzható zselés izgatók, melyek rezgése intenzívebb mint egy nagyobb vibrátoré a méretéből kifolyólag, így a csiklót erőteljesen stimulálják. Az Intim Center szex shop kínálatában csiklóizgató vibrátorok is megrendelhetők, személyesen megvásárolhatók:

A nők nagy része csak úgy képes elérni az orgazmust, ha csiklóját is izgatják. A csiklóizgatás történhet előjátékként, aktus közben vagy önkielégítés közben. Ezek a játékszerek ehhez nyújtanak segítséget. Rezegnek, bizsergetnek, szívogatnak, ezzel juttatva el a Hölgyeket a mindent elsöprő orgazmusig.

Mire jó a mini vibrátor? Elsősorban csiklóizgatásra, ugyanis kis méretű, így hüvelyi izgatásra nem minden esetben alkalmas. Nagy előnye viszont, hogy bárhova magaddal viheted, szinte észrevétlen, és mindig készen áll, hogy örömet okozzon! Rendelj mini vibrátort kínálatunkból és akár 1 munkanapon belül kiszállítjuk! Csiklóizgató, léghullámos, hanghullámos vibrátorok köztük a méltán népszerűek a Womanizer és Satisfyer csiklóizgatók. Velük 100 %-os az orgazmus garancia behatolás nélkül! Ezeket biztosan élvezni fogod!

A kis vibrátor egy igazán praktikus szexuális segédeszköz, aminek az egyik legnagyobb előnye, hogy bármikor, bárhova magaddal viheted. Elrejtheted a zsebedben, vagy a táskád mélyére száműzheted, hogy aztán a kellő pillanatban hódolj szenvedélyednek. Hüvelyi izgatásra, éppen kis mérete miatt nem feltétlenül, nem minden esetben alkalmas, de a csikló kényeztetésére tökéletes.

Márpedig nincs annál nagyobb élvezet, mint amikor egy ilyen kezes kiegészítő ismerteti meg veled a gyönyör színeit. Ha neked az sem mellékes, hogy pontosan hogy néz ki a kiszemelted, akkor jó helyen jársz. A kínálatunkban kapható variációk színeikben, formáikban egymástól eltérőek, éppen ezért mindenki rátalálhat arra a kombinációra, ami számára kedves. Mindennek tetejében hihetetlenül kedvező áron szerezheted be mini társadat, amivel maximális élvezetet generálhatsz, saját magadnak.

A minőség lényeges kitétel. Az a jó kellék, aminek a kialakítása makulátlan, és a működése hibátlan. Ebben nincs apelláta. Ez az, ami nem kompromisszumképes. Ha erre az egyre odafigyelsz, akkor már nyert ügyed van. A nagyfokú megbízhatóság ugyanis automatikusan generálja az elégedettségedet, amit pedig csak az örömteli használattal fokozhatsz tovább. Ha megszeretted a segédeszközödet, akkor nyilván ragaszkodsz is hozzá. Ebben az esetben az egyetlen élhető forgatókönyv, hogy hosszútávon kiélvezed a benne feszülő előnyöket. Ez pedig csak úgy biztosítható, ha a minőség nem szenved csorbát.

A mini vibrátor
Ha bizonytalan vagy abban, hogy milyen kelléket szerezz be. Ha most érzed először azt, hogy kipróbálnál valami vadítóan új dolgot, de nem tudod mihez nyúlj, akkor a mini vibrátor kitűnő alternatíva a számodra. Nem tolakodó, nem durva, nem ijesztő. Kedves, kicsi, kezes. Elfér a zsebedben, belesimul a tenyeredbe. Ha kicsit még tartasz a hüvelyi izgatástól (eszközök hathatós közreműködésével), akkor élvezd ki a csiklód kényeztetésében rejlő gyönyörteli előnyöket. Így bevezetheted magad egy olyan világba, ami még ismeretlen a számodra, de ami kéjtengerré változik, ha megengeded magadnak, hogy elengedd a korlátaidat.

  • A kifejezetten nőknek szánt csiklóizgatók mindegyike pofás, kellően szép designt kaptak, a színüket is a nőkhöz szabják, pontosan azért, hogy még a legszemérmesebbek is szívesen nyúljanak ilyen eszközökhöz. Azoknak sem okoz gondot a kezelése, akik soha életükben nem próbáltak szexuális segédeszközöket. A csiklóizgatókon lévő gombok szabályozzák a működést, továbbá az enyhe üzemmódtól egészen az erős pulzálásig mindenféle intenzitásban vibrálnak. Bár a csiklóizgatókat a nőknek szánják, nem kizárólag csak ők használhatják. A férfiak a here alatti lágy részt izgathatják ezekkel, és páros szexben is van helye: például minden olyan hátsó szexpózban, ahol a csiklóhoz könnyű hozzáférni, érdemes kipróbálni.

A csiklóizgató vibrátor
A gyönyör birodalmába repít el, pillanatok alatt. Ahogy az már a nevéből is kiderül, különlegessége abban rejlik, hogy képes stimulálni a csiklót, ami pedig a kéj kifogyhatatlan forrása. Ha olyan segédeszközre vágysz, ami újdonságot, vadságot, hevességet és rengeteg élvezetet csempész az életedbe, akkor ne keress tovább. Megtaláltad. A szexuális életedet pillanatok alatt feldobhatod egy ilyen eszközzel. Egy eszközzel, ami tested apró rezdüléseire van hangolva, ami képes eljuttatni a gyönyör szigetére. A hosszan tartó, gazdag élvezet minden pénzt megér. Ha ehhez még az is társul, hogy kínálatunkban olcsón beszerezheted legújabb szerzeményedet, akkor valószínűleg több kérdés már nem merül fel benned.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!