A görög mítoszok szerint Artemis a vadászat és a hold istennője volt. Felvette a kapcsolatot a női védővel is. Ez a játék, amelynek neve a neve, szépen gondoskodni fog rólad. Álomjátékok Red Revolution Artemis kiváló társ lesz nem csak a hálószobában. Masztizás közben, és páros szex alatt is használható.

A rugalmas teste bársonyos, ftalátmentes szilikonból készül, így ártalmatlan a test számára. Két hatalmas motorral rendelkezik. Az egyik rejtett a vibrátor fejében. Ergonómiai alakú, mint a pénisz makk, hogy autentikusan kitöltse a belső teret és megcélozza a sokat elismert G-pontot. Ez a kombináció hihetetlenül izgalmas sok nő számára. Az Artemis összesen 7 vibrációs és pulzáló üzemmóddal rendelkezik a vibrátor számára, melyek közül három boldog nyuszivá teszi Önt.

Ha úgy érzi, dolgozik, akkor egyszerűen feltöltheti a mellékelt mágneses USB-kábellel. És ha úgy gondolja, hogy korlátozza, ha a fürdőszobában használja, akkor nem fogja. Teljesen vízálló az IPX7 tanúsítással, így élvezheti szolgáltatásait a fürdõben vagy a medencében. Egyedisége az egyszerű működést fejezi be. Kapcsolja be és ki az alsó bekapcsológombot. Az első rezgés elindul, majd röviden nyomja meg a középső gombot az üzemmódok megváltoztatásához.

Röviden nyomja meg a felső gombot a három ingerlési mód vezérléséhez. Nyomja meg egymás után négyszer a nyuszi kikapcsolásához. Kenés esetén csak víz alapú géleket javasolunk, hogy elkerüljük a játék felületének károsodását. Teljes ajánlatunkat itt találhatja meg. Minden használat után öblítse le langyos víz alatt, és erotikus tisztítószert is használhat.

Miért válassza az álomjátékokat? Red Revolution Artemis: két erogén zóna érzéki használata egyidejűleg kiváló minőségű, ftalátmentes lágy szilikon anyagból, két nagy teljesítményű motor, hét és három különböző rezgés- és pulzációs üzemmódban, vízálló IPX7-ig, egyszerű használathoz újratölthető. Paraméterek:

Szín: piros
Anyag: szilikon, ABS
Méretek: teljes hosszúság 20,5 cm, beilleszthető hosszúság 12 cm, átmérő 3,8 cm, szimulátor hossza 6 cm, stimulátor átmérője 2,5 cm
Rezgés: igen
Vízállóság: igen
Hajtás: újratölthető lítium-elem
Kenés: vízbázisú kenőanyagok

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!

Vélemény, hozzászólás?