Egy párnát keríts, amibe sikítasz, amikor élvezed ez a három helyen izgató szexkütyüt. A neve Red Revolution Hera. A vibri mérete 14,5 cm, átmérő 3,4 cm, súlya 31 dkg, a doboz mérete 12,5 x 25,5 x 5 cm.

Nyúl vibrátor klitorisz stimulátorral és anális izgató karral. A rugalmas és kissé hajlított tengely sima tetővel kiválóan alkalmas a G-pont stimulálására. A klitorális stimulátornak 2 lágy nyuszi füle van, és az anális kiterjesztés gyöngy alakú.

Többfunkciós vibrátor az összes izgatható pont stimulálására! A Hera rugalmas tengelyes, újratölthető és 2 erős motorral rendelkezik. Az egyik a tetején helyezkedik el, a másik motor a csikló stimulátoron helyezkedik el. A tengelynek 3 szintje van az állandó rezgésekkel és 4 különböző ritmussal.

A nyuszi stimulátor 3 szintű állandó rezgéssel rendelkezik. Tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot a rezgés bekapcsolásához a tengelyen. A program váltásához nyomja meg a funkciógombot. A felső gomb megnyomásával indítsa el, vagyis kapcsolja be a rezgést a klitorisz karban.

– Nyúl vibrátor.
– 2 Nagy teljesítményű motor, a péniszfej alakú felső és a csikló stimulátorban.
– Rugalmas tengely.
– 7 + 3 rezgési minták.
– G-pont stimuláció.
– Anális gyöngy rögzítése.
– Nyuszi izgatók.
– Vízálló IPX7.
– Mágneses USB-vel újratölthető, töltési idő 2 óra.
– Készült biztonságos szilikonból és ABS-ből.
– Ftalátmentes.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!

Vélemény, hozzászólás?