Az anális és vaginális kényeztetés izgató szexkelléke a gyöngyös kialakítású Cheeky love anál vibrátor. Extrémen rugalmas, 21 cm-es hosszával mélyre képes behatolni. Minden nő és férfi kezében vonzó társ akár önkielégítéshez is.

A flexibilis anál vibrátor orvosi szilikonból készült. Kúpos kialakítása lehetővé teszi az előjáték során a sérülésmentes behatolást, a fokozatosan növekvő gyöngyök extra stimulációt okoznak a csúcs, azaz az orgazmus eléréséig. A felső golyók 21 mm-esek és 34 mm-ig fokozatosan növekednek.  

A Cheeky Love-nak elnevezett rugalmas tengelyű vibrátor vaginális és anális játékhoz egyaránt izgalmas szexkellék, de használata közben az óvatosság sem árt. Érdemes kezdetnem 3 gyöngyöt lassan behelyezni és úgy kipróbálni a motorikus funkciókat, majd folytatni a behatolást, ha még mélyebben szereted. Nem elfelejtendő, hogy anális kéjelgés esetén víz bázisú síkosítóval használat előtt be kell kenni a terméket.

A 9 különböző rezgésmódot használó motort a vibrátor tetejébe építették, így hatása intenzívebb mint amilyennek elsőre gondolnánk.

Színe: markáns fekete
Rezgési fokozatok: 9 mintázat
Mérete: teljes hosszúság 21 cm, átmérő 3,8 cm
Forma: 5 gyöngyös kialakítás, alul és felül körkörös bevágásokkal
Tengelye: rendkívül rugalmas

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!

Vélemény, hozzászólás?