Vibrátoros Alecia szexbaba 3 D arccal. Ez az exkluzív felfújható baba kielégíti még a legigényesebb urat is! A modell gyönyörű teste, minden jó és kéjes tulajdonságát ki fogja mutatni előtted.

Egy gyönyörű felfújható szerelmi baba, bájos 3D-s arcú, zárt szájjal, természetes hajjal és álló helyzetben, amely csábítja és érzetet keltet. Életnagyságú, gyönyörű, nagy és kemény melleivel, felálló mellbimbókkal.

Reális hüvely és végbélnyílás egy valódi női testtel való érintkezés benyomását kelti! Kiberbőrből készültek. Ez az anyag 100% -ban biztonságos a test számára, nem allergiás vagy nem Irritációt okozhat. A hüvelyhez vagy a végbélhez külön-külön rögzített, rezgő tojás állítható pulzációs sebességgel betehető 

A tojás kiegészítő funkciója a szexi hangok, felejthetetlen élményt nyújtva, valamint egy szivattyú és egy javítókészlet. A baba funkcionalitása és esztétikája egyaránt megkülönböztethető: A megfelelő higiénia biztosítása érdekében minden használat után mossa le meleg szappanos vízzel és vagy használjon fertőtlenítőszert. Használjon víz alapú síkosítót!

Gyártói leírás
Gyönyörű felfújható szerelmi baba elbűvölő 3D-s arccal, zárt szájjal, természetes hajjal és álló helyzetben, amely kísértéshez és érzéshez kelti. Életnagyságú, gyönyörű, nagy és kemény mellei felálló mellbimbókkal vannak ellátva. A reális hüvely és végbélnyílás azt a benyomást keltheti, mint egy valódi női testtel! Kiberbőrből készültek. Ez az anyag 100% -ban biztonságos a test számára, nem okoz allergiát vagy irritációt. A hüvelyhez vagy a végbélhez külön-külön rögzíthető, rezgő tojás állítható pulzációs sebességgel csatlakoztatható. A tojás kiegészítő funkciója a szexi hangok, felejthetetlen élményt nyújtva. Ezenkívül egy pumpát és egy javítókészletet is szállítunk.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!

Vélemény, hozzászólás?