A Szexplaza.hu adult shop szexpatikájából egy vágyfokozó London Miami Tokyo feromon gél 15 ml nőknek. Magas koncentrációjú, feromon tartalmú zselé, natúr, illatmentes változatban.
Valóban kiéhezett szexuális ragadozókká változtatják a férfiakat a feromonos parfümök, a feromonos készítmények vagy szimpla marketingfogás az egész? A feromonbizniszben érdekelt gyártók és forgalmazók szerint természetesen igaz, de tesztek is bizonyítják, hogy jó a hatásuk! A feromon tartalmú kozmetikumokat használó nők sokkal több figyelmet, kedvességet és közeledést tapasztaltak a férfiak részéről, mint annak előtte.
Továbbá a feromon gélt vagy parfümöt használó nők többet randiztak, és többször éltek nemi életet is párjukkal, mint a normál készítményeket használó társaik. Az eredmények tükrében a kutatók is arra a következtetésre jutottak, hogy az emberi feromonok pontosan kimutatható növekedést eredményeztek, tehát tényleg jelentősen befolyásolják a férfiakat a nőkhöz való vonzódásban.
A feromonos szex gél 15 ml-es pumpás, kis üvegcsében itt megrendelhető. Ha személyesen szeretnéd megvásárolni, akkor az Intim Center budapesti szexüzletben megveheted a Károly krt. 14. sz alatt.
A feromonos gél tökéletes útitárs a csábításban, mely vonzza a férfiakat! Kiváló minőségű, feromon tartalmú gél, mely magas koncetrációban tartalmaz feromont, teljesen natúr, illatmentes, így a kedvenc parfümmel együtt is használható.

Tovább a vásárláshoz…

Termék kategóriák: ,
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,
Innen: Szexplaza.hu link: Feromon gél nőknek, csábításhoz – London Miami Tokyo

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!