Az egyik legjobb és az első óvszer, ami nem csak biztonságos, de egyedi méretezésének köszönhetően extra kényelmes is. Az óvszerek kínálatából a legjobb méretet itt veheted meg.

A My Size óvszer mérete egyénileg személyre szabható vásárlással.. A My.Size óvszer egyedülállóan kényelmes és az óvszer mérete egyénre szabható, nem konfekció. A My.Size 7 féle méretben érhető el, amelyek a következők: 47, 49, 53, 57, 60, 64, 69 mm.

A My.Size óvszer előre síkosított és ondótartállyal is rendelkezik. A My Size óvszer, nem csak biztonságos, de egyedi méretezésének köszönhetően extra kényelmes is. Az óvszer átmérője 4,7 cm-nél kezdődik (a normál óvszerek átmérője 5,2 cm) és egészen 6,9 cm-ig terjed. A MySize óvszer alapanyaga a latex.

A német My.Size termékei prémium minőségű óvszerek, melyeknél a minőség mindig is a legfontosabb tényező volt. A gyártó cég 1997-ben kezdte meg az óvszergyártást és azóta komoly súlyt fektetnek a minőségbiztosításra és a termékek tesztelésére. Az óvszerek rendelkeznek az EN ISO 4074 tanúsítvánnyal.

A gyártó cég csak első osztályú, tiszta, természetes latex gumit gyárt, amelyet a technikai személyzet gondosan választ ki. Minden óvszert egyedülálló, nagy teljesítményű latex alapú vegyületeinkből állítják elő, míg a síkosítók fokozott élvezet kínálnak.

A legkisebb doboz óvszer csomagolás három darabot tartalmaz. Egyedi méretű óvszer, egyedi méretekkel rendelkező uraknak. A My Size ára átlagosnak mondható a piacon.

A My.Size óvszerek rendelkeznek egy különleges tulajdonsággal, mégpedig egy méret választó applikációval, melyet okostelefonon lehet betölteni és kiválasztani vele a megfelelő méretű óvszert. Ez a My.Size applikáció elérhető a www.mysize-measure.com oldalon.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!

Egy gondolat a(z) Az egyik legjobb óvszer a My Size 7 féle méretben kapható”

Hozzászólások lezárva.