A nőnek is szüksége van a nemi kielégülésre. Szex vagy önkielégítés közben, az élvezés szükségességére. Erotikus játékszerek lányoknak, nőknek. Minden korosztálynak a legjobb válogatott szexárukat kínáljuk. Ezek a termékeink kategóriába rendezve:

Minden nőknek való kényeztetőt megtalálsz, ami egyéni vagy páros élvezetekhez használható. A kategória nőknek termékek itt találhatók:

Ha maszturbálásról van szó, a nők rendkívül találékonynak mutatkoznak, hiszen férfi híján kell valami eszköz, amivel egyedül is eljuthatnak a csodás élményhez. Inkább erre a célra készült kellékeket ajánljuk a nőknek ajánlott szex shop áruk közül.

A szexuális segédeszközök kínálata nagyrészt a hölgyekre fókuszál. Mindenki másféle szexuális fantáziával és vágyakkal van megáldva, éppen ezért ezek a játékszerek is igen sokrétűek. A hagyományos vibrátorokon és dildókon túl egészen élethű fajtákkal is találkozhatsz a kínálatban, de a méretes darabok, vagy a kétvégű változatok is elérhetőek.

Gyöngysorok, anál plugok, vibrátorok és gésagolyók is megtalálhatóak, de a szexkészletek között is érdemes nézelődnöd. A női vibrátor mellett a csiklóizgató eszközöket is kipróbálhatod, hiszen ezek egészen újszerű élménnyel ajándékozhatnak meg.

Általában bugyin keresztül szoktam elkezdeni magam dörzsölni, aztán előkapom a vibrátort és sok síkosítóval bekenve elkezdem a játékot. Eléggé heves szoktam lenni, pár perc alatt végzek is. Aztán nem sokkal később ismét megkívánom és akkor újra. Átlagosan heti egy-két alkalommal szoktam kényeztetni magam, ha párkapcsolatom van, akkor ritkábban – vallja egy vásárlónk.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!