Az Intim Center egy Budapesti szexshop bolt és webáruház rengeteg termékkel. Az első az országban, több mint 30 éve egy helyen van. A legjobb szexshop vállalkozások között van, és a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik.

Bár napjainkban egyre felkapottabbakká válnak az online szexboltok, mégis nagyon sokan szeretünk megmaradni a hagyományos vásárlásnál, hiszen rengeteg pozitívum sorakoztatható fel ezen vásárlási forma mellett. Egy szexshop Budapest szegletében arra törekszik, hogy mindkét igényre megoldást nyújtson.

Az Intim Center webáruház ugyanis egy budapesti szexüzlettel is rendelkezik, ahová bármikor nyugodtan betérhetünk. Ez azért is nagy előny, mert a kiszemelt terméket így megfoghatjuk, közelebbről is szemügyre vehetjük, hogy biztosak lehessünk a döntésünkben.

Ha azonban szívesebben rendeljük meg a szükséges termékeket a webáruházból, ezt is nyugodtan megtehetjük, mégpedig teljes biztonságban. Biztosak lehetünk abban, hogy a néhány nap múlva megérkező csomag olyan visszafogott és jelöletlen csomagolásban érkezik majd, amely miatt nem kell a szomszédok elítélő tekintetét elviselnünk. Továbbá a legjobb szexshop Budapesten figyel arra is, hogy csakis minőségi terméket forgalmazzon, így biztosan elégedett leszel majd a vásárlásoddal.

A blogunkban a legjobb szexshop cikkekkel, hírekkel, leírásokkal ismertetjük meg az érdeklődőket és vásárlóikat  a szexuális segédeszközökkel, és a szexualitás jelenével. A szexshop vásárlói véleményeket itt ismerheted meg. Egy pár újabb vásárlói vélemény:

– Nagyon tetszik az önök boltja és a kiszállítás is gyorsabb mint gondoltam. A termékek minőségével is meg vagyok elégedve.

– Elégedettek voltunk a webáruházzal. Minden termékről megfelelő mennyiségű információ áll rendelkezésünkre, ezért is választottuk őket.

– Az áruház hatalmas áruválasztéka és korrekt árai miatt választottam ezt a boltot. Külön figyelemre méltó és szimpatikus számomra a diszkrét csomagolás és a rendszeres akciók. Bátran ajánlom másoknak is.

– A szállítás gyorsan, rendeléstől számított 2 munkanapon belül megtörtént. A diszkréció maximálisan biztosítva volt: a csomagoláson semmi nem utalt a feladó kilétére. Megbízható bolt, máskor is rendelni fogok tőlük!

– Üdvözlet mindenkinek! Én nem az a kategória vagyok aki nem mer bemenni a szexshopba. Azért írok most, hogy lelkesítsek, bátorítsak. Azokat akik nem mernek bemenni. Leírom a történetünket.
A volt feleségemmel sétáltunk a körúton és elmentünk a shop kapuja előtt. Megálltunk és azon gondolkodtunk milyen lehet egy ilyen? De aztán nem mentünk be. De azért izgatta a fantáziánkat és beszélgettünk róla otthon. Elhatároztuk, hogy benézünk legközelebb. Így is lett. Végül is mit vesztettünk volna ha bemegyünk? Semmit.
Az emeletre kellett felmenni. Hát belül elég érdekes volt. Kellemes hangulat, és illat és egy eladó volt. A polcokon a termékek ízlésesen elrendezve. Voltak segédeszközök, óvszerek, szexi ruhák, nagyon sok magazin és két videós fülke. Éppen a vibrátoroknál nézelődtünk amikor odajött az eladó és kedvesen érdeklődött mit szeretnénk. Mondtuk, hogy csak nézelődünk. Az igazság az, hogy ismeretlenek voltak a termékek
A fickó állítom, hogy egy zseni volt. Úgy beszélt a szexkütyükről mintha egy Ferrarit adna el. Lenyűgöző volt. Annyira jól csinálta, hogy egyébként is vacilláltunk egy-egy áru megvásárlásán de aztán döntöttünk. És megvettük. Jó döntés volt.
Egy realisztikus vibrátor volt. Egy pornósztár péniszéről mintázták. A dobozon elméletileg a fickó volt látható. Maga a vibrátor nagyon kellemes jó anyagból készült és klasszul rezgett. A feleségem vékony nő és kicsit izgultunk, hogy ez a nagy méret gondot okoz neki de aztán hamar kiderült, hogy nem, sőt ellenezőleg. Nagyon sok kellemes percet és örömet szerzett neki a műpénisz. Szex közben is használtuk, de egyedül is szokta.
Szóval mindenkit arra buzdítok nyugodtan menjen be. Lehet, hogy kellemes meglepetések fogják érni.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK! - A legérdekesebb INTIM BLOG ez!